DÜZCE / MERKEZ - Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Ünlü Oyuncudan Liseli Öğrencilere Destek

Düzceli sinema oyuncusu Cem Gelinoğlu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin projesine destek verdi.

Liseli öğrenciler , Erasmus proje aktiviteleri kapsamında Mimar Sinan kısa filminin senaryosunu yazacak.

Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Erasmus proje aktiviteleri kapsamında öğrencileriyle  Mimar Sinan kısa filminin senaryosunu yazarak filmleştirecek.

Düzce'nin deprem bölgesi olması göz önünde bulundurarak hazırlanan projeye Düzceli sinema oyuncusu Cem Gelinoğlu’ndan destek geldi.

Öğrenciler önce Mimar Sinan ve eserleri hakkında  kapsamlı bir araştırma yapacak. Düzceli Sanatçı Cem Gelinoğlu öğrencilere ilham veren konuşmalarıyla Mimar Sinan Çalışması  Motivasyon Grubu'nun yanında olduğunu gösterdi.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'ne bizzat gelip öğrencilerle buluşan Gelinoğlu, öğrencileri projeleri için yüreklendirdi.

(Haber: E. Yılmaz)

Editör: D. Damla